sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

BabyBoxin sisältö

Eilinen lauantaipäivä hurahti äitini ja siskoni kanssa kaupoilla, vaikka sään puolesta olisikin ollut mitä mainioimpia ensimmäisiä oikeita kunnon kevätkelejä viettää koko päivä ulkosalla. Mutta oikein mukavaa meilläkin oli, sillä kävimme katselemassa ja hankkimassa bebelle kaikenlaista Tammiston Lastentarvike -myymälästä! Isompien hankintojen listalta sai tuon reissun jälkeen vedettyä yli mm. vaunut, hoitoalustan sekä imetystyynyn. Mummi ja kummi innostui myös ostamaan muutamat vauvanvaatteetkin, kun tuli samalla poikettua Stockan Hulluilla Päivillä. Kylläpä muuten tuli imetystyynylle heti käyttöä, kun kotiin pääsi, sillä jalat huusivat armoa kaiken kävelemisen jälkeen. Nyt tässä raskauden puolivälin tienoilla on tullut huomattua kuinka jalat kaipaa sitä, että ne saa nostettua kunnolla ylös. Mutta sitten itse asiaan! Olin tilannut netistä muutama viikko sitten BabyBoxin, jonka sai kuitenkin jo noutaa tuolta Lastentarvikkeesta, vaikka BabyBoxin nettisivuilla luki, että sen saisi käydä lunastamassa vasta kun lapsi on n. 3 kk ikäinen. Shoppailupäivän päätteeksi piti tonkia heti kotona BabyBox läpi ja näitä kaikkia tuotteita tuo täysin ilmainen laatikko sisälsi:

-Vaippoja
-Aventin tutti sekä tuttipullo
-Puhdistusliinoja
-Viaplay -kortti
-Sairastavan lapsen hoito-opas, 0-6 v.

-Juuli-

2 kommenttia:

  1. Kiva tää babyboxin esittely! Täytyykin käydä itsellekin tämä hakemassa etenkin tuon aventin tutin ja tuttipullon tähden! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa hankkia, kun ihan ilmaiseksi kaiken saa! Ja oli kyllä oikein kiva ylläri, kun paketista paljastui nuo Aventin tuotteet:)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Kiitos vierailustasi blogissani! :)
Juuli