torstai 12. heinäkuuta 2018

Virallisesti mammalomalla!

Tänään on ensimmäinen virallinen mammispäivä ja samalla raskausviikko 36 pyörähti käyntiin. Jäljellä olisikin siis enää 35 päivää laskettuun aikaan! Tuleeko näistä viimeisistä viikoista vain yhtä yksitoikkoista odottamista sekä tylsistymistä kotona laskiessa päiviä tuonne maagiseen laskettuun aikaan? No ei todellakaan! Nyt kun elellään viimeisiä hetkiä "ihan yksinään", niin aion kyllä ottaa siitä kaiken irti! Nauttia, nauttia ja vain nauttia tästä ihan omasta ajasta ja tehdä viimeisistä viikoista niin mielekkeitä kuin vain suinkin voin. Jälleen pakko todeta, että näin kesällä on kyllä aivan parasta aikaa olla viimeisillään, sillä en usko, että nauttisin pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan tällaisesta omasta lomasta yhtään niin paljon kuin mitä nyt. Parasta viime päivinä on ollutkin viettää aikaa marjassa siskoni kanssa ja käydä syömässä ulkona. Kolme kertaa viikossa ulkosyömistä kun ei todellakaan ole sellainen itselleni normi.

Kovasti myös hieman erilainen siivousinto on nostanut päätään, kun jatkuvasti tekee mieli häärätä, järjestellä paikkoja ja puunata kotia. Jokin kumma sisustusintoilukin on nyt päällä ja mm. uutta ruokapöytää sekä sohvapöytää pitäisi kuumeisesti metsästää. Vanha ruokailuryhmä sekä sohvapöytä nimittäin lähti meiltä eilen, joten tällä hetkellä ollaan siis kokonaan ilman pöytiä. Tänään käydään pyörimässä huonekaluliikkeitä läpi ja toivotaan, että liikkeiden vaihtoehdot miellyttäisivät meitä kumpaakin, sillä mieheni ja minun sisustustyyli on kyllä välillä hyvin kaukana toisistaan. Olen muutaman päivän ajan googlaillut erilaisia vaihtoehtoja läpi, mutta jotenkin en osaa ajatella, että etenkään ruokapöydän tuoleja lähtisi tilailemaan suoraan netistä ilman minkäänlaista perstuntumaa..

Näille viimeisille viikoille olisi tiedossa myös ainakin hemmottelua kauneushoitolassa, kuntoilua raskauden sallimissa rajoissa sekä ristiäisten alustavaa suunnittelua. On muuten todella vaikeaa keksiä omalle lapselle nimi, josta ei heti tulisi mieleen minkäänlaista mielikuvaa jostain jo olemassa olevasta henkilöstä tai vaikka tv-sarjan hahmosta. En myöskään halua, että tulevaisuudessa kerhoissa, päiväkodissa ja koulussa on viisi muutakin saman nimistä tyttöä kuin meidän oma, joten kaikki liian yleiset nimet on kyllä karsittu heti pois laskuista, vaikka kauniita nimiä olisivatkin.. Nimiasia selviää siis mitä todennäköisimmin vasta vauvan syntymän jälkeen. Heinäkuulle olemme miettineet myös mökillä piipahtamista sekä Porvoon reissuakin, jos vain mukaan lähtijöiden aikataulut sopivat yhteen. Ja ihan kaikkea muuta pientä ja kivaa vauva-fiilistelyä jatkan tähän samaan malliin, mitä nyt milloinkin satun keksimään. Seuraava projekti itseasiassa onkin Isyyspakkaus, jonka tuleva isä tulee saamaan heinä-elokuun vaihteessa. Yllätyksien parissa puuhastelu on kyllä sitten aina yhtä kivaa.

-Juuli-

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Kiitos vierailustasi blogissani! :)
Juuli